Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ο Καστανίδης ως Χίμλερ...




Με βάση τον προαναγγελόμενο νόμο του ζηλώσαντος την δόξαν του Χίμλερ κυρίου Καστανίδη, θα αποστέλλονται τα αστυνομικά όργανα ως SS του 21ου αιώνα, να συλλαμβάνουν καθέναν που θα αναφαίρεται στην εβραϊκή καταγωγή και εθνική πίστη του κου Παπανδρέου ή στο απίθανο πάχος του κου Πάγκαλου, αφού το πρώτο συνιστά διάκριση εθνοτική και το δεύτερο προκατάληψη εις βάρος της κοινωνικής ομάδας των κατ' επιλογήν τους παχύσαρκων.
Δεν πειράζει. Ας αναλάβει το κράτος τα έξοδα διαβίωσής μου, έστω και στην φυλακή, αφού μου απαγορεύει να τα κερδίσω με την εργασία μου.
Στο μεταξύ, επαναφέρω ένα παλιό μου σχόλιο το οποίο τότε που δημοσιεύθηκε επικρίθηκε ως "Θεωρία Συνωμοσίας"...

Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 10, 2010 3:07 pm
Οπωσδήποτε, λίγο ενδιαφέρει το αν ένας ηγέτης χώρας είναι γνήσιος από αγνό παρθένο μαλλί γόνος της ή επίμικτος ή ακόμη και πρώτης γενεάς μέτοικος, εφ' όσον θεωρεί την χώρα αυτή πατρίδα του και ασχολείται αποκλειστικά με την ευημερία της.
Και μάλιστα στις 14/10 είχα δημοσιεύσει σχετικό σχόλιο, λίγο παραπάνω.
Στην παρούσα περίπτωση ο τρίτης γενεάς Εβραίος κος Γ. Παπανδρέου, γνωστότερος ως Γεωργάκιος ο Μικρός, καθίσταται από τις ίδιες τις πράξεις του τουλάχιστον ύποπτος ότι ενεργεί συνειδητά όχι ως πολίτης της χώρας που ανέλαβε να κυβερνήσει, αλλά ως υπάλληλος του διεθνούς χρηματιστηριακού κεφαλαίου και των εντοπίων εκδοτοεργολάβων' και είναι γνωστό υπό ποίαν διεύθυνση κινείται το πρώτο και ποίους υπηρετούν περίπου δηλωμένα οι δεύτεροι.
Και επίσης ότι, ως από τις ίδιες αυτές πράξεις καταδεικνύεται, μισεί απύθμενα κάθε τι που συνιστά την λεγόμενη ελληνικότητα' θέτει δε ως πρώτη προσωπική του προτεραιότητα την εξάλειψή της προσχεδιασμένα και μεθοδικά.
Το αν αυτή η ελληνικότητα αξίζει ή όχι να διασωθεί, το αν αποτελεί εθνικισμό ή όχι η αναφορά σε αυτήν, είναι αδιάφορα για το παρόν θέμα. Εκείνο που εξετάζεται, είναι η συμπεριφορά κάποιου που αναλαμβάνει την ηγεσία μιας χώρας με πρόθεση να την καταστρέψει.
Δεν θα απολογηθώ για λογαριασμό πολιτικών προσώπων - και των πολιτικών τους πρακτικών - που διακυβέρνησαν κατά το παρελθόν. Μπορεί να υπήρξαν ηγεσίες διεφθαρμένες ή αναποτελεσματικές, αρπακτικές ή αυταρχικές.
Αλλά ηγεσία η οποία βάσει σχεδίου να επιχειρεί την κατάρρευση του κράτους που διοικεί ώστε να το παραδώσει στους πάτρωνές της ως πλήρη ιδιοκτησία τους, είναι μάλλον κάτι καινοφανές και άξιο παρατήρησης' τουλάχιστον.
Στην περίπτωση αυτή, δεν είναι η καταγωγή του ηγέτη που καθιστά ύποπτη την πολιτική την οποία προωθεί. Είναι η πολιτική του που ενδεικνύει ως ύποπτο το στοιχείο της καταγωγής του...

Εάν η Lex Himlerocastanidius έχει αναδρομική ισχύ, εδώ είμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου