Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Κρεμάαλεεεεες...!!

Σήμερα, είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, ο Γεωργάκιος ο Μικρός, αφιέρωσε ολόκληρο τμήμα του λόγου του σε εμάς τους ολίγους διαδικτυακούς συνομωσιολόγους με τις "ακραίες" και "διχαστικές" απόψεις.

Μη μπορώντας να μιλώ για ουδένα άλλον πλην του εαυτού μου, εξακολουθώ να επιμένω σε όσα διατυπώνω εδώ και καιρό για την αντιμετώπιση τουλάχιστον της ψυχολογικής παραμέτρου του Νεοελληνικού Προβλήματος:
Κρεμάλες. 


Έγκλημα και Τιμωρία...



Θα υπενθυμίσω επίσης τις περυσινές ηπιότερες σχετικές αναφορές μου: 

Ενώπιον του Αβεντίνου 

Καλό θα είναι οι διορισμένοι από το εκδοτοεργαλαβικό κατεστημένο και το διεθνές χρηματιστικό κεφάλαιο "κυβερνώντες", να πάψουν να ασχολούνται με την "σωτηρία του έθνους" και να αρχίσουν να σκέφτονται πως θα σώσουν τα τομάρια τους.

Το παραμυθάκι περί "διχασμού" που επισείουν σαν φόβητρο, δεν πιάνει πλέον.
Τόσο στην περίπτωση της εκτέλεσης των "6" που προκάλεσε τον Διχασμό Βενιζελικών - Αντιβενιζελικών, όσο και στον Εμφύλιο Πόλεμο του '46, υπήρχαν μεγάλα τμήματα του ελληνικού λαού που συγκρούονταν για πολιτικές ή ιδεολογικές διαφορές.
Στην τρέχουσα περίπτωση, κάθε ιδεολογική ή πολιτική διαφορά έχει παραμεριστεί.
Συγκρούεται το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού με μια ποσοτικά απειροελάχιστη δράκα ισχυρών παραγόντων.
Μια συμμορία που συνωμότησε για την υφαρπαγή της κυβέρνησης, την εσκεμμένη καταστροφή της οικονομίας και την μετατροπή της Πολιτείας στο πρώτο Ιδιωτικό Κράτος στον Κόσμο.
Ας μην ευελπιστούν λοιπόν ότι θα μπορέσουν να σωθούν μέσω κάποιου Διχασμού.

Υπενθυμίζω την κατ' επανάληψη πρόβλεψή μου, ότι η επόμενη κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει ανελέητα και πολλαπλά τον θεσμό του Δημοψηφίσματος για να σπάσει τα όποια κωλύματα και αδιέξοδα του αραχνιασμένου, σκουριασμένου και μπερδεμένου Νομικού Συστήματος...

Κρεμάααλεεεεες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου