Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Καλώς τα δέχτηκες Γιωργάκη μας...




 Παρατήρηση, θερινού χαρακτήρα:
 
Δηλαδή τώρα, εγώ ο πωρωμένος συνωμοσιολόγος, κακώς ανησυχώ όσο βλέπω τις πολλές γλύκες των δύο Εβραίων πρωθυπουργών.
Και κακώς η βολτίτσα του Βενιαμίν Νετανιάχου (בִּנְיָמִין "בִּיבִּי" נְתַנְיָה) στον Πόρο και τα νησιά του Αιγαίου, σε συνδυασμό με την τάχα μου - τάχα μου χιουμοριστική φημολογία εκποίησής τους για την κάλυψη του εξωτερικού χρέους, μου θυμίζει την επίσκεψη του εκτιμητή της τράπεζας στα υπό κατάσχεση οικοπεδάκια...
Και μερικά, όχι άγνωστα αλλά ευσεβώς λησμονούμενα, για τον κλεινόν μας επισκέπτη:
Ήταν ο πολιτικός που είχε κινήσει τις υποψίες και κάτω από την κατακραυγή του ίδιου του λαού του είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει το Ισραήλ, μετά την δολοφονία του Γιτζάκ Ραμπίν τον Νοέμβριο του 1995.
Ανέλαβε να πουλάει αρώματα ως αντιπρόεδρος της Estee Lauder στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο κόσμος αναστέναξε με ανακούφιση, πιστεύοντας ότι είχε απαλλαγεί από αυτόν και θα προχωρούσε η ειρηνευτική διαδικασία υπό τον Σιμόν Πέρες.
Σιγά τα ωά...
Δυόμισι μήνες πριν τις προγραμματισμένες εκλογές της 26/5/1996, στις 3 και 4 Μαρτίου, όλως συμπτωματικώς, σημειώθηκαν δυό βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας με 32 Ισραηλινούς νεκρούς.
Και έτσι ο διαβόητος ψευτοπαλληκαράς της Ισραηλινής πολιτικής που επανειλημμένα είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει από αυτήν βαρυνόμενος με κατηγορίες διαφθοράς, επέστρεψε ως παράκλητος Μεσσίας.

Καλώς τα δέχτηκες Γιωργάκη μας...
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου