Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Οικονομία & Τυχαιότητα...


Η παρούσα κυβέρνηση καταστρέφει τον τόπο σχεδιασμένα και με συνέπεια' και όχι λόγω ανικανότητας όπως επιδιώκεται να λέγεται.
Η κα Κατσέλη μιλάει για αργή ανάπτυξη από τον καινούργιο χρόνο με την εφαρμογή ενός νεφελώδους νέου φορολογικού καθεστώτος.
Ήτοι ενός ακόμη φωτογραφικού νομικού περιβλήματος, που θα ευνοεί τους πραγματικούς οικονομικούς δυνάστες της χώρας, τους μεγαλοεργολάβους και μεγαλοπρομηθευτές του Δημοσίου, οι οποίοι όλως συμπτωματικώς είναι και οι ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Οι πάτρωνες δηλαδή της παρέας του Γεωργάκιου του Μικρού οι οποίοι τον κατέστησαν πρωθυπουργό με τον μεθοδικό πόλεμο στην προηγούμενη κυβέρνηση και την συστηματική υπονόμευση κάθε προσπάθειάς της για εκσυγχρονισμό και ανάπτυξη.
Η οποία προηγούμενη κυβέρνηση υπήρξε στον καιρό της αδύναμη, διστακτική, υποχωρητική, αναποτελεσματική και υποχονδριακή στην φοβία της μήπως κατηγορηθεί για αυταρχισμό. Και έτσι δεν εξετέλεσε την εντολή του Ελληνικού λαού για ριζική αναμόρφωση του Κράτους' και για τούτο τιμωρήθηκε.
Η τρέχουσα όμως, δεν είναι παρά η βιτρίνα του εκδοτοοικονομικού κατεστημένου στον εσωτερικό χώρο και του χρηματιστηριακού κατεστημένου στον εξωτερικό. Παίρνει τις οδηγίες της από το πρώτο μέσω της Πειραιώς 83 και από το δεύτερο μέσω της Σοσιαλεβραϊκής Διεθνούς.
Και ενεργώντας ως συνειδητός - και καλά αμειβόμενος - πράκτορας διαλύει κάθε δυνατότητα ανάπτυξης έξω από το πλαίσιο των εργοδοτών της, κάθε διεθνή σχέση έξω από τους σχεδιασμούς των πατρώνων της, κάθε τι που συναποτελεί την εθνική συνείδηση και την κοινωνική αλληλεγγύη.
Ώστε να παραδώσει τελικά δεμένο χειροπόδαρα τον λαό της ως υλικό κατασκευής του πρώτου Ιδιωτικού Κράτους στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου