Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ελιά, ελιά και Κώτσο βασιλιά!!...

Ελιά - ελιά και Κώτσο (Μητσοτάκη) βασιλιά! Προφήτες που υπήρξαν οι παλιοί, ακόμη και στη συνθηματολογία τους...
Αναγγέλθηκε η επίσημη είσοδος στο πολιτικό σκηνικό, του κόμματος της κας Θεοδώρας Μητσοτάκη, με έμβλημα την Ελιά και φόντο το πορτοκαλί και το γαλάζιο. Η παλινόρθωση του Μητσοτακέϊκου σε όλη του την αίγλη και τη δόξα.
Άλλωστε, είναι δεόντως προικισμένο. Και ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο έχει που ΣΚΑΪ από υγεία και εφημερίδες και μάλιστα από τις λεγόμενες "σοβαρές" - αχ καημένη Βλάχου αν ζούσες θα αυτοκτονούσες. Κι από λεφτά να φαν κι οι κότες. Ας είναι καλά οι "μαύρες" συναλλαγές, πετρελαϊκού και άλλου χαρακτήρα, με τα Σκόπια και το στρατιωτικοοικονομικό κατεστημένο της γείτονος και φίλης Τουρκίας.
Και από σχέσεις, άλλο τίποτα. Ε, καιρός είναι να δείξει ο Γεωργάκιος ο Μικρός την ευγνωμοσύνη του, για το πενταετές ροκάνισμα του Καραμανλή που εξασκούσε συστηματικά το Μητσοτακέϊκο. Όχι να βγάζει μόνο τον Καρατζαφέρη 5 φορές τη βδομάδα στους συντρόφους ειδησεοκλόουν! Δικαιούται και το κορίτσι μας μερίδιο από την πίτα. Και αν δεν περνά περίοδο δίαιτας, μπορεί να την φάει και ολόκληρη.
Προσωπικά εύχομαι καλή τύχη στην κα Θεοδώρα Μητσοτάκη, στο νέο της εγχείρημα. Και από του χρόνου και υπουργός. Γιατί για πρωθυπουργός, ας το ξεχάσει. Έχει ήδη πάρει χαρτάκι προτεραιότητας ο κος Κουβέλης...
Κατανοώ δε απολύτως γιατί δεν παίρνει τον μπαμπά της κοντά της, αλλά τον αφήνει αποθηκευμένο στο κόμμα των αντιπάλων της... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου